Om os

Yummi sushi

Om yummi sushi

Yummi Running Sushi & Wok

 

Hos Yummi Sushi & Wok kombinerer vi traditionel japansk madkunst og varme kinesiske retter med inspiration fra verdens madkulturer. Netop respekten for traditioner og lysten til fornyelse, afspejler sig i hvert enkelt ret, der forlader kokkens hånd. Vi serverer både kolde og varme retter, og går meget op i en høj kvalitet af maden. Vi har et 27 meter lange transportbånd på to etager der køre maden rundt, hvor den øverste etage er forbeholdt varme kinesiske retter i form af risretter, forårsruller, nudler, marinerede kyllingevinger, tigerrejer, dybstegte blæksprutter, ribben, retter med forskellige kød og grøntsager og m.m. På nederste etage kan man så finde de kolde retter: forskellige sushi du kan vælge mellem, edamame bønner, tangsalat, frugt, osv..

 

Tilpasset retter

Mens vi ønsker at introducere vores kærlighed for sushi til jer, så har vi også mulighed for at tilpasse visse sushiretter i forhold til jeres ønsker. Dette gælder for vegetarer, sushi for dem der ikke ønsker at spise ris til, sushi for dem som ikke bryder sig om rå fisk m.m. Bare spørg os.

 

Hos os eller ude

Du er mere end hjerteligt velkommen til at nyde vores mad hos os, men du er også velkommen til at tage det med dig. Vi kan også levere mad til firmafester, fødselsdage, konfirmationer, bryllupper, jubilæum, receptioner m.m.